L-Force Oy on vuonna 1991 perustettu ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sovelluksiin ja ratkaisuihin. Erityisosaamiseemme kuuluvat kuvantamistoiminnan lisäksi hyvä yleinen toimialatuntemus, erilaiset järjestelmien väliset integraatiot, sanomaliikenne, InterSystems:in ja muut nykyaikaiset teknologiat.

Yrityksemme toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaita ja kumppaneita terveydenhuollon tietojärjestelmiin liittyvissä asioissa. L-Force on luotettu ja arvostettu yhteistyökumppani terveydenhuollon tietojärjestelmien toimittajana.

Tuotteillamme on päivittäin tuhansia käyttäjiä sairaanhoitopiireissä, sairaaloissa sekä terveyskeskuksissa.

Yrityksemme on riippumaton ja henkilökunnan omistama. Henkilöstöömme kuuluu tällä hetkellä yksitoista henkeä, joilla on kaikilla pitkä kokemus omasta erityisosaamisestaan.

Arvomme

Pitkäjänteisyys Yrityksemme on perustettu 1991 ja ydintiimimme on ollut koossa siitä lähtien. Toimintamme on alusta asti perustunut omiin ohelmistotuotteisiin. Olemme kehittäneet esimerkiksi kuvantamisen toiminnanohjausjärjestelmää Radua niin, että se vuodesta 1995 alkaen on vastannut ajan vaatimuksiin, ja sen uusin versio on edelleen nykyaikainen ja kiitetty ratkaisu. Kasvutavoitteemme perustuu hallittuun toiminnan laajenemiseen. Katsomme, että henkilökunnan hyvinvointi tuottaa parhaan pitkäjänteisen hyvinvoinnin myös yritykselle.

Dynaamisuus Pienehkönä yrityksenä pystymme vastaamaan nopeasti markkinoiden haasteisiin. Olemme valmiit verkostoitumaan ja toimimaan yhteistyökumppaneiden kanssa. Etsimme aktiivisesti yhteistyökumppaneita ja verkostoitumismahdollisuuksia. Matala organisaatiomme helpottaa nopeaa reagointia eri tilanteissa.

Aktiivisuus Seuraamme tietotekniikan ja toimialan kehitystä. Osallistumme säännöllisesti alan messuille, sekä alan järjestötoimintaan esimerkiksi käyttäjäyhdistysten ja HL7 -yhdistyksen kautta. Käytämme ketteriä menetelmiä tuotekehityksen ja projektihallinnan tukena. Opiskelemme jatkuvasti uutta ja jaamme oppimistamme sisäisesti.

Osaaminen Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme asiakasympäristön hyvin. Täydennämme osaamistamme osallistumalla säännöllisesti alamme seminaareihin ja koulutustapahtumiin ja seuraamme terveydenhuolto- ja it-alan yleistä kehitystä. Tämän tuloksena tuotteemme perustuvat nykyaikaisiin teknologioihin ja ne toteuttavat standardeja liitäntärajapintoja.

Laatu Koemme laadukkaat toimitukset edellytyksenä pitkäjänteiselle toiminnallemme. Olemme panostaneet ja panostamme jatkuvasti toiminnan laadun kehittämiseen. Noudatamme toiminnassamme käyttöönottamaamme laatujärjestelmää.

Luotettavuus Pitkäaikaiset ja kestävät asiakas- ja kumppanisuhteet maamme suurimpien sairaanhoitopiirien ja alalla toimivien yritysten kanssa ovat osoitus luotettavasta toiminnastamme ja toimituksista. Tunnemme asiakkaiden ongelmat omiksemme ja etsimme niihin luovia ratkaisuja.

Avoimuus Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja palvelemme henkilökohtaisesti. L-Forcessa löytyy tekemisen iloa!


Yhteystiedot

L-Force Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki


etunimi.sukunimi@lforce.fi
+358 (0)10 567 8141


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *