LEO, eli L-Force Easy Order on käyttäjäystävällinen ja turvallinen selainpohjainen varastonhallinnan järjestelmä, jolla keskusvarasto hallinnoi paikallisvarastoille toimitettavia nimikkeitä ja paikalliset varastot hallinnoivat omissa varastoissaan olevia nimikkeitä. Järjestelmä on kehitetty erityisesti terveydenhuollon tarpeisiin, ja se soveltuu monen tyyppisiin kappaletavaratilauksiin.

LEO on sovitettavissa kaikentyyppisille varastoille ja käyttöönotto voidaan tehdä vaiheittain, tarvittaessa yksi varastohuone kerrallaan.

Jokainen LEO-varasto suunnitellaan juuri sen tarpeisiin tarvikkeiden ja niiden määrien suhteen. Myös tarvikkeiden noutotapa voi vaihdella varastoittain ja tarvikkeittain. Tällä varmistetaan se, että kussakin varastossa on aina sopiva määrä tarvikkeita. Ne eivät pääse vanhenemaan, ylimääräiset eivät vie tilaa eikä yksittäisille tarvikkeille tarvitse tehdä kalliita pikatilauksia.

Kaikki LEOn tapahtumat on jälkikäteen jäljitettävissä. LEO tekee tilaukset sovittuina ajankohtina eli käy läpi kaikkien paikallisvarastojen kaikki automaattitilattavat nimikkeet ja lähettää tilauksen. Tilaus voidaan tehdä useita kertoja vuorokaudessa tai harvemmin, tarvittaessa.

LEOn päivittäinen käyttö edellyttää ainoastaan viivakoodinlukijalla tehtävän varastosta noudon.

LEO on integroitavissa avoimin rajapinnoin materiaalihankinnan järjestelmiin. Tuotetilaukset tehdään osastoilta LEO:lla, josta ne sitten siirretään taustajärjestelmiin. L-Force:n sovelluksen avulla tilauksia voidaan kohdistaa myös muualle, kuten vaatehuoltoon jne. Edellytyksenä on ainoastaan integroitavan järjestelmän valmius vastaanottaa tilauksia. LEO voidaan myös integroida muihin järjestelmiin siten, että kun siellä käytetään jokin tuote, tapahtuma kirjautuu automaattisesti LEO:n varastohallintaan.

LEO:lla on hoidettu mm. Haartmanin sairaalan hoitotarvikevarastojen palveluita, sekä tilauksia keskusvarastoon.

Tuotekuvaus

  • Selainpohjainen tarviketilausjärjestelmä
  • Integroitavissa sairaalan käyttäjähallintaan
  • Monipuoliset hakuominaisuudet
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
  • Integroidut ohjeet
  • Pääkäyttäjätoiminnot
  • Tilaushistorian selailu

Toimintaympäristö

LEO-järjestelmä on toteutettu laitteisto- ja käyttöjärjestelmäriippumattomalla Intersystems IRIS-teknologialla.

Täysin selainpohjainen käyttöliittymä mahdollistaa kirjausten teon työasemien lisäksi myös mobiililaitteilla ja tableteilla.

Toiminnanohjauksen logiikka sijaitsee palvelimella, jolloin käyttöliittymä pysyy kevyenä eikä vaadi päätelaitteelta suuria tehoja.

Kokonaisratkaisu

Tarjoamme LEO-järjestelmän toimitusta kokonaisratkaisuna. Suoritamme järjestelmän asennuksen, asiakaskohtaisen sovituksen, käyttäjien koulutuksen, käyttöönoton tuen ja ylläpidon.