Olemme tukeutuneet tuotekehityksessä InterSystems Corporationin laadukkaisiin tuotteisiin yrityksemme toiminnan alusta asti ja kaikki henkilökohtaisesti jo paljon sitä ennen.

InterSystems osoittaa yli 40 toimintavuoden menestyksellä poikkeuksellista pitkäjänteisyyttä ja teknologiaetumatkaa. Nykyiset Caché- ja IRIS-tietokantatuotteet ja -kehitystyökalut ovat niin suorituskyvyltään kuin nykyaikaisuudeltaan aivan huippuluokkaa, ja osaavissa käsissä niillä syntyy luotettavia ja helposti mukautuvia internet-ajan sovelluksia. Lisää InterSystemsin sivuilla.

Osaamme myös Integraatio- ja Real-Time Business intelligence-ratkaisut InterSystemsin Ensemble- ja IRIS-tuotteilla.

Tuotekuvaus

L-Force on panostanut Intersystemsin tarjoamien nykyaikaisten sovelluskehitysmenetelmien oppimiseen ja soveltamiseen. Toteutamme kaikki uudet hankkeet The Unified Software Development Process -suunnittelumallilla. Tämä prosessi sopii erittäin hyvin oliopohjaiseen sovelluskehitykseen ja sen keskeinen elementti on iteratiivinen kehityskaari. Mallissa toistetaan iteratiivisesti usein kiinteän pituisia kehitysjaksoja, ja kunkin jakson aikana käydään läpi projektin kaikki vaiheet: tarvemäärittely, suunnittelu, toteutus, testaus, integrointi ja lopputestaus.

Projektityössä käytämme ketterää SCRUM-mallia.

Oliopohjainen kehitys mahdollistaa osittain toimivan ratkaisun toteuttamisen jo hyvin aikaisessa vaiheessa ja hankkeen tilaaja näkee nopeasti ensimmäiset toimivat “vedokset” aivan projektin alkuvaiheessa. Näin iterointia jatkettaessa voidaan koko ajan olla varmoja hankkeen aikataulusta, onnistumisesta ja alkuperäisten tavotteiden saavuttamisesta.

IRIS tukee myös kaikkia nykyaikaisia web- ja internet-teknologioita, sekä mahdollistaa monitahoisen näkymän tietosisältöön.