All posts by admin

08Jan/21

L-Force toivottaa hyvää alkanutta vuotta

Joulutervehdyksen yhteydessä järjestetyn kyselyn perusteella tämän vuodenvaihteen hyväntekeväisyyskohteeksemme valikoitui Suomen Mielenterveys ry.

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille ja hyväntekeväisyyskohteen valintaan vaikuttaneille.

23Oct/18

HUS RADU on Apotti -yhteensopiva

HUS RADU on päivitetty tänään aamulla yhteensopivaksi Apotin/Epicin kanssa.
Päivityksen yhteydessä ollut käyttökatkos kesti noin 3 minuuttia.
Olemme siis valmiit Apotin ensimmäiseen käyttöönottoon.

18Jan/17

L-Force on valittu Apotti-hankkeen puitejärjestelyyn

L-Force Oy on valittu Apotti-hankkeen asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyyn sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmien integraatiopalvelujen osa-alueelle.

Puitesopimuksen tarkoituksena on saada joustavalla ja yksinkertaisella menettelyllä laadukkaita, kulloiseenkin tarpeeseen räätälöityjä asiantuntijapalveluita tukemaan Apotin ja sen kumppanien tarpeita.

19May/16

L-Force mukana ATK-päivien FHIR-demossa

HL7 FHIR-demo Terveydenhuollon atk-päivillä

20 terveydenhuollon ICT-ratkaisujen kehittäjäorganisaatiota esittelevät FHIR-standardin toteutuksia Terveydenhuollon atk-päivillä. Kaikille atk-päivien osallistujille avoin infotilaisuus on messukeskuksen kokoustiloissa salissa 4 maanantaina klo 18.30 alkaen. FHIR-demo on kokonaisuudessaan nähtävissä messualueella jakaantuen useammalle eri messuosastolle – tunnistat mukana olevat ständit liekkilogoista. Katso lisätiedot sivulta: http://bit.ly/fhir-demo-fi

L-Force esittelee, miten RADU-radiologian toiminnanohjausjärjestelmään tehty lähete siirtyy FHIR-sanomalla Kelan Personal Health -portaaliin ja on sieltä käsin käytettävissä kolmansien osapuolien sovelluksissa.

Tule näyttelyosastollemme kuulemaan lisää.