L-Force mukana ATK-päivien FHIR-demossa

HL7 FHIR-demo Terveydenhuollon atk-päivillä

20 terveydenhuollon ICT-ratkaisujen kehittäjäorganisaatiota esittelevät FHIR-standardin toteutuksia Terveydenhuollon atk-päivillä. Kaikille atk-päivien osallistujille avoin infotilaisuus on messukeskuksen kokoustiloissa salissa 4 maanantaina klo 18.30 alkaen. FHIR-demo on kokonaisuudessaan nähtävissä messualueella jakaantuen useammalle eri messuosastolle – tunnistat mukana olevat ständit liekkilogoista. Katso lisätiedot sivulta: http://bit.ly/fhir-demo-fi

L-Force esittelee, miten RADU-radiologian toiminnanohjausjärjestelmään tehty lähete siirtyy FHIR-sanomalla Kelan Personal Health -portaaliin ja on sieltä käsin käytettävissä kolmansien osapuolien sovelluksissa.

Tule näyttelyosastollemme kuulemaan lisää.